avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare conform COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare conform COR

Conform legislatiei in vigoare as dori sa stiu daca pot fi incadrat ca gestionar avand ca studii scoala profesionala de 1an si sase luni absolvita dupa cele 10 clase. Mai exact scoala profesionala poate fi considerata din categoria studii medii ? Ce prevede legea invatamantului ? Am fost incadrat anterior ca gestionar conform COR 432101 iar la actuala firma unde lucrez mi se spune de catre un reprezentant al departamentului HR ca trebuie sa mi se schimbe incadrarea deoarece nu am liceul absolvit si diploma de bacalaureat. Mentionez ca am absolvit cele 10 clase + clasa XI si XII + Scoala Profesionala (in anul 1988). Daca ma puteti ajuta cu articole de lege... concret. Vreau sa stiu sigur.
Cel mai recent răspuns: euprotopopescu69 , utilizator 07:05, 27 Mai 2016
Textul de lege nu indica clar ce fel de scoala profesionala trebuie sa fi absolvit ....probabil se refera la o scoala profesionala cu profil economic/administrativ (!?).

In opinia mea, puteti fi incadrat .
Va multumesc - am sa transmit doamnei d ela HR sa vedem care este si opinia dansei. freeelis a scris:

Textul de lege nu indica clar ce fel de scoala profesionala trebuie sa fi absolvit ....probabil se refera la o scoala profesionala cu profil economic/administrativ (!?).

In opinia mea, puteti fi incadrat .



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare Daliborka Daliborka Buna ziua o persoana care a absolvit scoala profesionala( tinichigiu auto ), poate fi incadrata pe o functie cu studii medii, ca si tehnician echipamente de ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! o persoana cu diploma de absolvire a 12 clase dar ... taran radu taran radu Buna ziua! O persoana cu diploma de absolvire a 12 clase dar fara bacalaureat, pentru incadrarea la un loc de munca se considera cu studii Medii sau ... (vezi toată discuția)