In perioada 30 aprilie 2013 - 30 aprilie 2015 am beneficiat de concediu pentru cresterea copilului. la 1 mai 2015 am fost reangajat la firma la care lucram. la 1 iunie 2015 mi-a fost intrerupt din nou contractul de munca pana la 1-10-2015 pe motiv ca am avut un contract de munca in strainatate. Avand in vedere ca odata cu intreruperea contractului situatia a fost publicata in Revisal cu toate cheltuielile declarate facandu-se incheiere de an . iar de la data de 1-10-2015 pana la 28-04-2016 am doar 7 luni lucrate din cele 12 obligatorii pot beneficia de indemnizatie de crestere sau trebuie sa depun dosarul abia dupa intrarea noii legi in vigoare daca conform celei vechi nu sunt eligibil? pot depune dosarul si acum si atunci sau e destul doar o singura depunere dupa data de 1 iulie? .. mentionez ca de la anps mi-au spus ca daca depun cererea atunci plata indemnizatiei va incepe cu acea data de 1 iulie.
veniturile obtinute in perioada mentionata de dvs sunt doar cele din indemnizatia pentru primul copil .. este venit impozabil si eligibil de la 1 iulie sau nu?
In calculul celor 12 luni eligibile pentru CCC se ia in considerare si perioada in care ati beneficiat de concediu şi indemnizaţie lunară pentru creşterea primului copil.
Prenatal
Madalin196
Buna ziua...am si eu o intrebare,sotia mea sa angajat pe 10 august 2016 la 2 saptamani a ramas gravida,acum are 5 luni de sarcina si 5 luni de cand e angajata ... (vezi toată discuția)