avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite ,Cod Fiscal 2016
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite ,Cod Fiscal 2016

Am fost la primaria comunei de domiciliu pt.plata taxelor si impozitului pe locuinta si au refuzat primirea sumei datorate pe motiv ca dupa noul Cod Fiscal nu se incaseaza aceste sume decat dupa achitarea amenzilor de circulatie adunate(din anul 2008 si pina in prezent).Va rog sa m-a lamuriti daca se poate asa ceva si care este baza legala prin care administratia locala M-A OBLIGA sa platesc amenzile.Dar daca nu platesc nici amenzile si nici taxele locale (sa cred ca nu au nevoie de bani la primarii ?)ce se poate intampla .Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:44, 28 Mai 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit legii 207/201 privind codul de procedură fiscală, art.165, alin 2, trebuie achitate întâi amenzile și apoi celelalte obligații fiscale.
[ link extern ] .
Citiți și acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

În cazul în care nu plătiți puteți fi executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara, daca vreau sa radiez auto de la impozit ( impozitul auto fiind platit) dar inca figurez cu cateva amenzi neplatite,o pot radia?...am tot auzit ca ... (vezi toată discuția)
Impozit auto si amenzi neplatite petrica1972 petrica1972 Buna ziua,Detin un autoturism cu contract de comodat,iar ieri am fost sa platesc impozitul auto.Ajuns la ghiseu,marturisesc doamnei din spatele unui monitor ... (vezi toată discuția)
Impozit pe casă victornelea victornelea Bună ziua ! Am o problemă. Prietena mea s-a dus să plătească impozitul pe casă și cei de la taxe și impozite i-au spus că trebuie să plătească ... (vezi toată discuția)