avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CUI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CUI

Pierdut CUI. Ce trebuie sa fac pt a primi o copie legalizata? Cui trebuie sa ma adresez si de ce documente am nevoie?
Va rog sa ma ajutati!
Tnks!
Precizez ca am pierdut originalul.
Acum vreo doi ani te duceai la Regsitrul comertului la biroul de erori cu un anunt in ziar, prin care il declarai pierdut, dupa care ti se elibera unul nou. Nu dura decat o saptamana.... Eu zic sa te interesezi la registrul comertului, ca procedura trebuie sa fie una asemanatoare!
La registrul comertului te adresezi daca vrei o copie legalizata.E clar ca nu ai unde in alta parte.La Arhiva din cadrul acestuia.
Multumesc pt informatii!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social ContSters194995 ContSters194995 Se poate schimba sediul social daca nu am CUI-ul in original? Cred ca l-am pierdut si am doar copii. Si daca nu, cum fac rost de un CUI nou? (vezi toată discuția)
Certificat constatator punct de lucru nicu_luciana nicu_luciana Am ratacit sau pierdut cerificatele constatatoare a doua puncte de lucru, stie cineva ce se intampla in cazul acesta? Mentionez ca cele doua puncte de lucru ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui nou contract de vanzare-cumparare pe apartament 83marius 83marius Cum se poate obtine un duplicat sau un document care sa aiba valoare originala a unui act de vanzare cumparare? Am pierdut acest act original de vanzare ... (vezi toată discuția)