avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Nicio parte din acest volum nu poate fi copiatã ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Nicio parte din acest volum nu poate fi copiatã fãrã acordul scris al...

Doresc sa copii intreg documentul, adica sa-l salvez in calculator si sa-l anexez la propria actiune civila cu titlul de literatura de specialitate invocata in coroborare la pledoaria spetei anularea actului juridic in civil

Tehnic clauza nu priveste copierea intregului inscris :) dar intrebarea e daca am sau n-am dreptul sa fac ce-am scris in primul paragraf...

Link:
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 27 Mai 2016
eusaisapte, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu9 , utilizator 02:11, 28 Mai 2016
Din Legea nr. 8/1996
Art. 33
(1) Sunt permise, fără consimţământul autorului şi fără plata vreunei remuneraţii, următoarele utilizări ale unei opere aduse anterior la cunoştinţa publică, cu condiţia ca acestea să fie conforme bunelor uzanţe, să nu contravină exploatării normale a operei şi să nu îl prejudicieze pe autor sau pe titularii drepturilor de utilizare:
a) reproducerea unei opere în cadrul procedurilor judiciare, parlamentare sau administrative ori pentru scopuri de siguranţa publică;

Art. 34
(1) Nu constituie o încălcare a dreptului de autor, în sensul prezentei legi, reproducerea unei opere fără consimţământul autorului, pentru uz personal sau pentru cercul normal al unei familii, cu condiţia ca opera să fi fost adusă anterior la cunoştinţa publică, iar reproducerea să nu contravină utilizării normale a operei şi să nu îl prejudicieze pe autor sau pe titularul drepturilor de utilizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniul public (public domain) Alex.Andru Alex.Andru Am o nelamurire si o intrebare in privinta drepturilor de autor. 1. Conform legii nr. 8/1996 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile ... (vezi toată discuția)
Versiunea actualizata pentru declaratia 112 (soft a si soft j) - metode de preluare declaratia 112 dintr-o luna anterioara  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [u][i]Metode de preluare declaratia 112 dintr-o luna anterioara: [/i][/u] 1. Daca este aceeasi versiune si in luna urmatoare: Efectuati o copie a fisierului ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor in relatia cu editurile Mickaela Mickaela Buna seara, Sunt in cautarea unor lamuriri (eventual cu articole de lege spre exemplificare) cu privire la relatia juridica ce reglementeaza traducerea ... (vezi toată discuția)