avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Un vecin de bloc ne murdareste masinile.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Un vecin de bloc ne murdareste masinile.

Avem un pesionar in bloc care are pretentia sa mearga neaparat in linie dreapta de la scara blocului pina la tomberoane.
Uneori trebuie sa ocoleasca vreo masina legal parcata. Omul nu are permis de conducere , se supara pe masina si ia masuri. Uneori arunca resturi de mincare de la etajul 7 unde sta, alteori lipeste afise jignitoare pe geamul masinii. Mai nou a trasat pe jos, cu vopsea alba, un fel de marcaj rutier unde sa nu parcheze nimeni. Si eu am beneficiat de tratamentul domniei sale.
Sunt curios daca ar pati ceva daca i-as face o reclamatie la Politie sau faptele sunt prea marunte pentru a fi sanctionate?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 09:02, 15 August 2009
Buna seara .Situatie frecvent intalnita in condominii dar parca solutia propusa de elga este cam dura fata de "mosulica",
atunci fata de cei cu grafitti ce mai facem ?Incercati sensibilizarea celor din leatul lui,sa-i atraga atentia,nu ajungeti la masuri drastice ca doamne fereste poate mosu na-re nici tiglele pe casa,va faceti pacate cu unul la a patra varsta..Incercati sa fiti mai concilianti,puneti-va la varsta lui,daca vom mai ajunge multi dintre noi...
Buna seara.ca sa va mai destind si sa va compar faptele ,pot sa va comunic ca nu de mult ,fara informare prealabila am avut ocazia sa constatam proiect dezafectare apartament ,si de la etaj,adica s-a golit continutul unui apartament situat la etaj superior ,de la pat dublu,dulap,pana la corp WC,etc.Necunoscand durata "telenovelei ' eventual ce mai urmeaza sa fie aruncate de la balcon ,protagonistul a replicat fara pic de remuscari ca a ales acesta ingenioasa solutie pentru a proteja peretii scarilor,pentru a scurta timpul necesar dezafectarii,pentru a nu deranja vecinii cu zgomote,vedeti ca se intampla si la varste mult mai tinere.Politia chemata de urgenta ,s-a declarat in imposibilitatea de a aplica sanctiuni,la prima abatere .
Sa va destind si eu fara a posta consecutiv si a-mi da singur buna seara:
Se spune ca un om avea un cal. Iar calul nu avea nimic impotriva.

P.S. Are aceeasi legatura cu subiectul ca si ultimele 2 postari.
Tot pe langa subiectul topic-ului postez si eu:
Intr-o balta neagra
Patru ochi luceste,
Oare ce sa fie?
Cred ca e doi peste...
;)
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 August 2009
Corina Capotã, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot sa reclam vecinul de la blocul alaturat pentru ca arunca gunoiul pe geam? valyclau valyclau Buna ziua, Unde pot sa reclam vecinul de la blocul alaturat pentru ca arunca gunoiul pe geam? Locuiesc in sectorul 1, nu avem asociatie de proprietari si ... (vezi toată discuția)
Vecin hartuitor Andrada11S Andrada11S Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am o problema cu un vecin in varsta care ma hartuie constant, de peste doi ani, fara absolut niciun motiv, si ... (vezi toată discuția)
Administratie locala florentinabizdiga florentinabizdiga Buna seara, locatarii scarii unde locuiesc au o mare problema cu un vecin dezaxat, care n-are alta treaba decat sa care gunoaie (respectiv fiare, lemne, ... (vezi toată discuția)