avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Internare minor dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Internare minor dupa divort

Buna ziua,
As avea o intrebare referitoare la situatia de dupa divort cu minori daca este obligatoriu prin lege in a anunta pe celalalt parinte de faptul ca minorul este internat.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 17:08, 27 Iulie 2016
Zâmbesc amar....ma interesa daca poate asta contribui la plângerea penala pentru reținere minor...directia...au si aia plângere penala pentru abuz....de trei ani se produce alienarea...asa ca directia stie de trei ani.....sesizata peste tot...am încercat si la televiziuni...UNICEF..nu sunt răspunsuri....exista o televiziune totusi care ma asteapta....dar tot pentru copil nu am ajuns inca si pentru ca desconsider astfel de actiuni de spalare a rufelor in public....dar...o sa vad...
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2016
claudiuferlai, utilizator
mi-au respins cererea la CEDO...usor usor sunt impins spre razbunare..... cutite....
Parerea mea, este ca depinde si de contextul in care a fost internat. Pentru ca una e sa planifici o internare , o interventie, si una e sa sa fie o urgenta, unde nu mai stai sa cauti , sa suni, ci te canalizezi pe copil.
anissia a scris:

Parerea mea, este ca depinde si de contextul in care a fost internat. Pentru ca una e sa planifici o internare , o interventie, si una e sa sa fie o urgenta, unde nu mai stai sa cauti , sa suni, ci te canalizezi pe copil.

Bag seama ca nu ati ajuns cu copilul internat de urgenta (ceea ce e foarte bine) pentru ca ati sti ca atunci cand ajungi cu copilul de urgenta la spital nu te canalizezi pe copil, pentru ca tu (ca parinte) stai si astepti: astepti sa iti consulte medicul copilul, astepti sa-i faca diverse manevre, astepti sa ii vina analizele, astepti sa ii faca perfuzia, astepti si tot astepti (cam toti parintii care trec pe la spital stiu ca se simt mizerabil pentru ca nu pot sa faca nimic).
Si in tot timpul asta in care astepti dai telefoane: vecinei care poate stie pe cineva, nu stiu carei cunostinte care s-a mai lovit de asa ceva, prietenei care poate prelua ceva ce tu nu poti ajunge sa faci, sefului ca nu mai vii maine/azi la munca si .... celuilalt parinte al copilului.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2016
mirebire, utilizator
Mie mai mult si mai mult mi-a placut afirmatia dnului When cu "inceputul de alienare"! O faza pre-alienatoare, urmeaza epicriza si starea bolnavului la externare. Doar ca nu despre copil ar fi vorba ci despre stadiul de destructare psiho-comportamentala a "sustinatorilor"! Facem o stadializare, ca in medicina, doar ca asta nu e medicina, nici stiinta, ci cum aruncam cu noroi in cel ce face si ii stergem lacrimile de crocodil celui ce nu face! Desigur afirmatia nu e una general valabila! Cu privire la infocatii sustinatori insa e sigur psihiatrie.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2016
proastasatului, utilizator

Alte discuții în legătură

Lege transfer elev anemona34 anemona34 Buna ziua! care este legea in care se mentioneaza ca ambii parinti trebuie sa solicite transferul elevului-minor de la o unitate de invatamant la alta. (vezi toată discuția)
Custodie comuna mclaudiu1 mclaudiu1 ce presupune custodia comuna? as dori o explicatie mai detaliata, in mod explicit drepturile tatalui va multumesc (vezi toată discuția)
Educatia copilului, autoritate parinteasca comuna ionelpo906 ionelpo906 Buna seara Ma aflu in urmatoarea situatie : divortat,custodie comuna,copil minor - 8 ani impliniti.Mama refuza orice implicare a mea in viata copilului - se ... (vezi toată discuția)