avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Depunere noua declarație pentru impozitul pe clădire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Depunere noua declarație pentru impozitul pe clădire

Buna ziua

Dacă însă locuința servește doar drept sediu social al firmei, deci nu se derulează activitate economică, este nevoie de declarație?

Cu multumiri,
D
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 14:35, 30 Mai 2016
Da
Cine este proprietar ? societatea sau persoana fizica? daca nu se desfasoara activitate nu se modifica impozitul, trebuie tinut cont si de decontarea cheltuielilor cu utilitatile, daca se deconteaza sau nu.
Se depune declaratie oricare ar fi situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie sediu ong alexandracecis alexandracecis Buna ziua, Asociatia noastra are sediul fiscal intr un apartament. As vrea sa intreb daca este necesara schimbarea destinatiei imobilului din locuinta ca ... (vezi toată discuția)
Dosar pentru impozitul pe cladiri cu activitatea doar la terti imobiliare imobiliare Ce cuprinde dosarul pentru stabilirea impozitului pe cladiri daca la ORC apare sediu social si punct de lucru, dar activitatea se desfasoara doar la terti si ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate de birou fara activitati economice - program cu publicul olden olden SEDIU SOCIAL cu activitate de BIROU (acte contabile, arhiva , etc. ) fara activitati economice - program cu publicul , nu deconteaza nimic UTILITATI , nu i ... (vezi toată discuția)