avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare sistem de termoficare fara acordul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare sistem de termoficare fara acordul vecinilor

Este nevoie de acordul vecinilor de etaj respectiv de bloc daca o persoana doreste sa se debranseze de la sistemul centralizat de incalzire,sau doar de acordul asociatiei respectiv al agentului termic?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alin.88 , utilizator 19:19, 1 Iunie 2018
Va multumesc pentru raspuns deci noi cei direct afectati pe verticala si orizontala nu numai ca nu ni s-au cerut semnaturile conform atr.30 din legea 325/2006 dar nici macar nu am fost intrebati
Este foarte posibil sa se fi intocmit acte false, solicitati initial relatii la asociatie si daca nu va lamuriti, mergeti la RADET.
Am fost la RADET si surpriza din cei 10 vecini de pe scara care sunt debransati multi apar ca nedebransati inclusiv persoanele de pe verticala si orizontala cu mine desi unul e debransat de ani de zile .Oare cum administratorul i-a scos de la plata caldurii si apei calde si i-a lasat cu centrala e un mister demn de triunghiul bermudelor?
Banuiesc ca au fost intocmite acte false.
Va multumesc pentru raspuns si cam ce masuri as putea lua adica ceea ce am descoeprit mi se pare si mai grav caci fiind facute cu acte false cine stie si cat de sigure sunt centralele respective?

Alte discuții în legătură

Problema debransare - m-am trezit cu tevile taiate :) adinov adinov Am depus cererea pentru debransare la regia de termoficare. Am fost sunat pentru programarea debransarii. Totul a decurs bine. Intre timp am angajat un ... (vezi toată discuția)
Debransare de la sistemul de termoficare melaniag melaniag Buna ziua! de ceva timp ma chinui sa ma debransez de la sistemmul de termoficare insa nu am primit raspuns favorabil deorece locuiesc intr-un bloc unde nu au ... (vezi toată discuția)
Restantier ce doreste debransare gaze ptr centrala de apartament camifinutza camifinutza Buna ziua,un sfat,o asociatie de proprietari cu multi restantieri fara apa calda,marea majoritate a locatarilor opteaza ptr centrale de apartament,printre cei ... (vezi toată discuția)