Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 Martonze 
	    	Utilizator

Martonze 
	    	Utilizator	    

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

AV. GABRIELA GERBER, Avocat
 AV. GABRIELA GERBER, Avocat 	
			 danielafelicia 
	    	Utilizator

danielafelicia 
	    	Utilizator	    

danielafelicia, utilizator
 danielafelicia, utilizator 	
			~ final discuție ~
 valentinabitca	                   

Am o mare problema.Dupa multe certusri cu sotul meu, in fine eo problema personala, nu-mi da procura s a plec in R.Moldova.Spune-ti-miva rog frumos daca pot ... (vezi toată discuția)
	                    valentinabitca	                   

Am o mare problema.Dupa multe certusri cu sotul meu, in fine eo problema personala, nu-mi da procura s a plec in R.Moldova.Spune-ti-miva rog frumos daca pot ... (vezi toată discuția)

ciorba	                   

Fosta mea sotie vrea sa plece in Anglia dupa concubin, cel cu care a fost din timpul casatoriei.
Eu nu imi dau acceptul sa plece cu fetita noastra de 4 ani, ... (vezi toată discuția)
	                    ciorba	                   

Fosta mea sotie vrea sa plece in Anglia dupa concubin, cel cu care a fost din timpul casatoriei.
Eu nu imi dau acceptul sa plece cu fetita noastra de 4 ani, ... (vezi toată discuția)

RodicaIonela	                   

Sunt divortata si am o fetita de 5 anisori , as vrea sa plec cu ea in strainatate , minora mi-a fost incredintata mie , vreau sa stiu daca am nevoie de procura ... (vezi toată discuția)
	                    RodicaIonela	                   

Sunt divortata si am o fetita de 5 anisori , as vrea sa plec cu ea in strainatate , minora mi-a fost incredintata mie , vreau sa stiu daca am nevoie de procura ... (vezi toată discuția)