avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate gresit

Stau intr-o casa veche la etaj de peste 30 de ani cu chirie la o societate
Vecinul de sub mine a obtinut un titlu de proprietate pentru imobil dar nu reiese de nicaieri ca imobilul avea etaj si eu asi fi locuit acolo. acum vevinul ma ameninta ca ma da afara . eu vreau sa atac titlul de proprietate. pe cine dau in judecata si ce fel de actiune trebuie sa fac.... poate un model ....multumesc
Cel mai recent răspuns: Eugeniasi , utilizator 13:20, 17 Iulie 2017
NU va ajuta niciiun model, taxa de timbru e la valoare, mergeti la un avocat cu actele, contractul cu societatea, eventual actele de la baza acestuia. Sa nu platiti si sa pierdeti taxa de timbrui inutil.
Am facut cerere de chemare in judecata(scutita de taxa de timbru) pentru anularea titlului de proprietate. Instanta a spus ca eu sunt chirias acolo si nu am capacitate procesuala. Acum am facut o noua cerere de chemare in judecata pentru constatarea nulitatii absolute a titlului de proprietate.
In acest mod am capacitate procesuala?
Daca judecatorul spune ca acest proces a mai fost pe rol eu cum ma apar ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate impotriva uzucapiune dumi1 dumi1 1. Prefectul emite titlu de proprietate in baza legii 18 2. Pe teren se afla insa niste cetateni care si-au \\"prelungit\\" curtile din spate, neplatind ... (vezi toată discuția)
Nulitatea incheierii? aidu aidu Instanta mi-a pus in vedere prin incheiere sa achit taxa de timbru. Insa actiunea e scutita fiind litigiu de munca. Acum insa nu mai sunt in termen sa ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru? robertsega32 robertsega32 care e taxa de timbru pentru un proces al carui obiect are o valoare de 220.000 lei noi? multumesc (vezi toată discuția)