avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Poza pamflet cu un profesor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Poza pamflet cu un profesor

Se poate scadea nota la purtare pentru o poza pamflet cu un profesor ? Aceasta poza a ajuns la un elev care i-a aratat profesorului poza, totusi ea nefiind publica (postata pe internet). Practic nu este nicio dovada care sa ma incrimineze, poza nefiind pe facebook, etc...Pot fi sanctionat legal pentru asta ?
Se poate contesta o nota scazuta la purtare ?

Alte discuții în legătură

Spațiu privat sau public? Oliverke Oliverke Bună ziua! Elevii din scoala mea au avut pana in acest moment, un grup privat pe facebook (closed group) in care postau glume, caricaturi (meme-uri) despre ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzat de ceva daca am comentat poza unui profesor publicata pe net de un coleg? ContSters231669 ContSters231669 buna....eu sunt elev in clasa a 11-zecea,si am urmatoarea problema: unul dintre colegii mei a facut o poza in timpul unei ore de curs la un profesor,aceasta ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)