avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz aprobare concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz aprobare concediu

Buna ziua!
Avand in vedere ca nu mi-am efectuat concediul de odihna pentru anul 2015 conform programarii, zilele ramase neefectuate pentru anul trecut (si anume 10) am vrut sa le iau in aceasta perioada. Mi-am facut cerere de concediu, dar seful departamentului nu a aprobat-o. As vrea sa stiu daca acesta are o baza legala sa nu-mi aprobe aceste zile restante, pentru ca nu as vrea sa-i aduc un certificat medical, la care stiu ca nu mai are ce sa faca.
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2016
Vioreld, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 2 Iunie 2016
Acesta nu este un motiv de a va refuza cererea de CO.
dar este motiv de ditamai amenda din parte ITM ca nu este facuta planificarea de concedii in avans ...
Care este prevederea din Codul Muncii care sanctioneaza asa ceva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna vasy_282828 vasy_282828 Am incetat contractul individual de munca la unitatea X in anul 2016. Am ramas cu zile de co din anul 2015 neefectuate pe care le am efectuat in anul ... (vezi toată discuția)
Aprobare concediu de odihna Razvanmmihai Razvanmmihai Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pentru a solicita concediul de odihna si a primi aprobarea totodata: - ocup pozitie de conducere (Director ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna neefectuat oanaportar oanaportar Buna dimineata ! O colega si-a gasit un alt loc de munca mai bine platit la o alta institutie publica. Aceasta nu si-a luat restul de zile de concediu de ... (vezi toată discuția)