avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... taxa timbru
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

taxa timbru

referitor la admiterea contestatiei, daca se respinge cererea ca tardiva, cum ramane cu taxa de timbru aferenta? se restituie?
Cel mai recent răspuns: andreya1202 , utilizator 08:09, 3 Iunie 2016
Daca cererea este respinsa ca tardiva taxa de timbru ramane paltita, nu se restituie .Daca stiati ca e tardiva trebuia sa nu timbrati, si se anula ca netimbrata.
Am inteles, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, ... alexandrugrigo alexandrugrigo Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, imi traduceti si mie ce inseamna solutia de mai jos ? Multumesc. Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Calificare respingere pe exceptia tardivitatii eugen82 eugen82 Atunci cind un capat de cerere este respins prin admiterea exceptiei tardivitatii fiind formulat dupa prima zi de infatisare, cum califica instanta respingerea ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de timbru Și cauȚiune dupĂ respingerea contestaȚiei la executare ca timbratĂ tardiv adamynas adamynas Bună ziua ! În urma unei executări silite, am formulat contestație la executare, solicitând și și suspendarea executării. Am plătit taxa de timbru și ... (vezi toată discuția)