avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare de creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare de creante

Sotul meu a primit zilele trecute o somatie de plata de la firma Top Factoring in legatura cu neachitarea unei facturi de la Vodafone de acum 2 ani.Suma este de 337 RON,dintre care 123 Ron reprezinta contravaloare servicii,iar 213 RON reprezinta penalizari de intarziere.Noi vrem sa platim aceste sume(desi stam cam prost cu banii!),dar ultima zi de plata a fost ieri,iar intrebarea mea este:ce se intampla daca mai intarziem cateva zile plata acelei sume?Il pot da in judecata pe sotul meu pt recuperarea banilor,se maresc penalizarile?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: elena_79 , utilizator 12:14, 15 August 2009
Cu cat asteptati mai mult, cu atat vor creste penalitatile.
Daca este prima notificare pe care o primiti este destul de putin probabil sa urmeze imediat o cerere de chemare in judecata, de obicei aceste firme trimit mai multe notificari pana sa ajunga la instanta.
oricum, mai inainte sa achitati suma contactati-i ca sa va asigurati ca dupa ce platiti nu vor mai fi probleme.
Contactati firma de recuperare si solicitati o esalonare a platilor. Sunt destul de intelegatori in astfel de situatii.

Av. Adrian Posdarie
Va multumesc pt amabilitate!Oricum, trebuie sa facem cumva sa platim acea suma pt a nu se mai mari penalizarile sau, mai rau, sotul meu sa ajunga in instanta pt astfel de probleme!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Top factoring - recuperare creante 2004-2010 bianca1 bianca1 Buna ziua, in urma cu ceva timp am primit un telefon de la top factoring prin care mi s-a adus la cunostinta ca am o datorie la vodafon. Pe un ton civilizat am ... (vezi toată discuția)
Recuperare credit orange sterea sterea În luna martie am primit o înștiințare de la firma top Factoring ca as avea de achitat suma de 422.78 ron ptr un abonament Orange, suma de care eu nu ... (vezi toată discuția)
Datorii catre o companie de telefonie mobila rotaru ileana rotaru ileana Buna ziua! am si eu o intrebare in legatura cu firma de recuperari top factoring. Am facut un abonament la vodafone pt cineva si cum se intampla, de obicei, ... (vezi toată discuția)