avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Atestat pentru taiat cu drujba
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Atestat pentru taiat cu drujba

Daca o societate preia material lemnos de la o alta societate si pentru acest lucru este necesare taierea materialului cu drujba pentru a intra in mijlocul de transport, este necesar ca cel care taie cu drujba sa aiba atestat?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:40, 3 Iunie 2016
Gasiti aici informatii despre pregatirea profesionala ca taietor de lemne in statele UE [ link extern ]
Taietorul de lemne utilizeaza drujba si conform matarialului susmentionat trebuie sa urmeze un curs de perfectionare si sa abtina un atestat.
3.1.1 Lucrător forestier – tăietor silvic
Calificarea ca și lucrător forestier, tăietor silvic poate fi obținută în România sub forma unui curs de 360 de ore. 240 de ore dintre acestea sunt destinate pregătirii practice, restul de ore reprezintă curs teoretic.
În plus, calificarea poate fi obținută și prin urmarea cursurilor unei școli secundare de profil agricol și silvic. Absolvenții primesc un certificat de la o instituție autorizată de pregătire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exploatare forestiera asociatie manutescu manutescu Buna ziua, Suntem o asociatie de proprietarii de padure,si am dorii sa sa exploatam lemnul care ni se cuvine anual,dar nu stim cum se deconteaza lemnul din ... (vezi toată discuția)
Obligaþia utilizãrii programului sumal Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna seara, O societate comerciala care are cod caen 1623 - Fabricarea altor elemente de dulgherie si tamplarie, pentru constructii are obligatia utilizarii ... (vezi toată discuția)
Sc comert cu material lemnos mr_johnny142004 mr_johnny142004 Buna ziua, Accesez forumul dvs de cateva luni,am observat ca raspunsurile prompte la intrebari vin de la niste specialisti cu grad ridicat de ... (vezi toată discuția)