Am intalnit urmatoarea speta: comunicare incheiere de executare silita pt un PV lipsa rovinieta din 2012. PV nu a fost comunicat niciodata, in concluzie nu s-a stiut de existenta acestei amenzi si nu s-a putut contesta in termenul legal. PV nu are semnatura olografa. Se depune contestatie la executare, iar la termenul stabilit pt judecata se suspenda cauza si se emite un nou dosar cu obiect: "plangere contraventionala". Dosarul de contestatie la executare este suspendat pana la judecarea dosarului nou.
Este prima data cand intalnesc asa ceva, in alte spete intalnite s-au admis contestatiile la executare direct.
Care ar fi motivul pt care instanta a procedat astfel?
Stiu un caz asemanator, nu se ajunsese chiar la executare silita, dar "vinovatul" a aflat de datorie de la fisc. La proces (pierdut), functionarul CNADR a adus un martor (care nu locuia in acel bloc!!!) care si-a adus aminte (dupa 2 ani) ca PV a fost lipit pe usa apartamentului!!! Martorul respectiv era martor de serviciu in mai multe spete identice.
Executare silita
olteanugeo
Buna ziua,
Am primit dupa aprox 3,5 ani un mandat de executare silita ca urmare a unei amenzi de rovinieta primita in 2012, din care am platit la acea data ... (vezi toată discuția)