avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj dupa terminarea liceului.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj dupa terminarea liceului.

daca un elev termina anul acesta liceul si opteaza pentru inscrierea la bacalaureat in sesiunea din toamna,acesta poate beneficia de ajutor de somaj fara diploma de bacalaureat? bineinteles elevul nu se inscrie la cursuri postliceale sau la facultate.daca fostul elev,.absolvent de liceu este bolnav si acesta trebuie sa ia tratament compensat pentru boala respectiva,acesta(in varsta de 20 de ani)poate fi trecut coasigarat la sanatate pe asigurarea mamei lui aceasta fiind angajata cu cim pe perioada nedeterminata si norma intreaga?
daca beneficiaza de somaj ,in cat poate depune actele la somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:32, 3 Iunie 2016
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj Moussy Moussy In primul rand va salut. Pentru ca tot e isteria asta cu BAC-ul picat sau luat am si eu o intrebare. Cei care au picat bacul,nu se pot inscrie la o ... (vezi toată discuția)
Reinscrierea la liceu, urgent va rog... va multumesc :) tarkan tarkan Renuntare la diploma de bacalaureat :) Din ce am citit, am inteles ca domnul ministru Sorin Campeanu, ar fi afirmat ca se poate renunta si la diploma de ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)