Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 da_dy	                   

in ce conditii un absolvent de invatamant liceeal poate obtine ajutor de somaj si ce acte ii trebuiesc si unde trebuie sa se adreseze (vezi toată discuția)
	                    da_dy	                   

in ce conditii un absolvent de invatamant liceeal poate obtine ajutor de somaj si ce acte ii trebuiesc si unde trebuie sa se adreseze (vezi toată discuția)

vikiniculae64@yahoo.com	                   

Am un băiat care a terminat liceul anul acesta. A fost la ANOFM Sectorul 6 pentru depunerea dosarului pentru indemnizaţia de şomaj. A dus adeverinţă de ... (vezi toată discuția)
	                    vikiniculae64@yahoo.com	                   

Am un băiat care a terminat liceul anul acesta. A fost la ANOFM Sectorul 6 pentru depunerea dosarului pentru indemnizaţia de şomaj. A dus adeverinţă de ... (vezi toată discuția)

jax	                   

Buna ziua,as dori sa stiu ce acte imi trebuie ca sa ma inscriu in evidenta la somaj si cat dureaza pana sunt efectiv in evidenta.
De asemenea,ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
	                    jax	                   

Buna ziua,as dori sa stiu ce acte imi trebuie ca sa ma inscriu in evidenta la somaj si cat dureaza pana sunt efectiv in evidenta.
De asemenea,ce acte sunt ... (vezi toată discuția)