jax 
	    	Utilizator

jax 
	    	Utilizator	    

[ link extern ]
 jax, utilizator
 jax, utilizator 	
			 Mariana Trufin 
	    	Consultant resurse umane

Mariana Trufin 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 da_dy	                   

in ce conditii un absolvent de invatamant liceeal poate obtine ajutor de somaj si ce acte ii trebuiesc si unde trebuie sa se adreseze (vezi toată discuția)
	                    da_dy	                   

in ce conditii un absolvent de invatamant liceeal poate obtine ajutor de somaj si ce acte ii trebuiesc si unde trebuie sa se adreseze (vezi toată discuția)

cboboc	                   

ce acte trebuie pentru alcatuirea dosarului de somaj pentru absolventii de liceu cu bacalaureat (vezi toată discuția)
	                    cboboc	                   

ce acte trebuie pentru alcatuirea dosarului de somaj pentru absolventii de liceu cu bacalaureat (vezi toată discuția)

cristi1997	                   

buna ziua.
am terminat liceul astazi si din anumite conditii nu doresc sa merg la facultate decat anul viitor.anul acesta vreau sa-mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
	                    cristi1997	                   

buna ziua.
am terminat liceul astazi si din anumite conditii nu doresc sa merg la facultate decat anul viitor.anul acesta vreau sa-mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)