avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită penalitati IFN
Discuție deschisă în Executare silită

penalitati IFN

Buna ziua.Am o nelamurire,datorita faptului ca sunt pareri diferite.Pe scurt,am creditla un IFN,a ajuns la executor.Pe perioada executarii penalitatile curg in continuare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:13, 8 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Penalitatile nu mai curg pentru ca acel contract de credit a fost declarat scadent anticipat. Suma poate fi actualizata cu indice de inflatie.
Ultima modificare: Duminică, 5 Iunie 2016
gi-jane2, moderator
MULTUMESC PENTRU RASPUNS
Acest răspuns este greșit.
Penalitățile curg până se achită integral creanța. Nu există dispoziție legală contrară, care să fie aplicabilă unui contract de credti bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita prin poprire continuata dupa plata intregii creante LYVIAM LYVIAM Intrebarea mea este: daca suma unei executari silite este in cuantum de 4000 ron (conform Tribunalului, decisa deja de INSTANTA DE JUDECATA ca fiind ... (vezi toată discuția)
Urgent executare silita! posibil abuz? adriana79 adriana79 Buna seara, Am o intrebare si va rog sa ma ajutati. Am facut un contract de credit cu ipoteca si am ajuns in imposibilitate de plata. La data de 02.02.2011 a ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie cu contract de imprumut in fata unui avocat thomas27 thomas27 Buna seara, As dori o informatie, si un sfat in acelasi timp: Acum 18 luni am incheiat un contract de imprumut intre 2 persoane fisice ptr suma de 18600 ... (vezi toată discuția)