avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate concert parcare mall vitan
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

concert parcare mall vitan

Bună ziua!
Cum am putea scăpa de zgomotul generat de concertele care se țin în parcarea din Mall Vitan (parcare descoperită), sâmbătă de sâmbâtă?
Am telefonat la poliție, ne-au spus că parcarea e privată și au obținut autorizații.
Zgomotul e atât de puternic, încât se aude din bd.Unirii, răsună de zăngăne geamurile...
Avem vreo posibilitate să-i determinăm pe proprietarii parcării să nu mai polueze sonor vecinătatea?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: zaganescu , utilizator 19:56, 4 Iunie 2016
Va puteti adresa cu o sesizare (inclusiv online pe site) la Garda de Mediu - Comisariatul Bucuresti.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2016
zaganescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muzica tare in restaurantul din vecinatatea locuintei Marilena iv Marilena iv Cum procedez cu patronii restaurantului din vecinatate care dau muzica foarte tare, atat in restaurant cat si afara si au parcarea in strada, in fata portii ... (vezi toată discuția)
Facilitate de productie care deranjeaza proprietarul locuintei din vecinatate lcorin lcorin Buna ziua, in lateralul proprietatii noastre, chiar langa gardul de la curte, functioneaza o patiserie care utilizeaza cateva containere frigorifice. ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema alea_him alea_him Buna seara! Am si eu o problema si nu stiu la cine trebuie sa ma adresez . Stau la etajul 1, iar la parterul blocului e un spatiu comercial care recent e ... (vezi toată discuția)