avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Muzica tare in restaurantul din vecinatatea locuintei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Muzica tare in restaurantul din vecinatatea locuintei

Cum procedez cu patronii restaurantului din vecinatate care dau muzica foarte tare, atat in restaurant cat si afara si au parcarea in strada, in fata portii mele si aud toate portierele cum se trantesc (sunt si 200 de masini uneori).
Se tin si nunti in aer liber si nu dormim din cauza "basilor", tipetelor si artificiilor.
Imi este frica sa sun la 112 deoarece la restaurant vin atat personalitati ale orasului cat si oameni..."cu ceafa lata".
Restaurantul este in mediul rural, dar foarte aproape de oras.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 09:10, 13 Iunie 2017
Nu aveţi cum să procedaţi efectiv.
Legal, puteţi face reclamaţie la primărie, la Poliţie, pentru tulburarea liniştii publice, dar dacă şeful de post nu e deranjat sau primarul de gălăgia produsă, de poluare, nu veţi rezolva nimic, în schimb vă veţi trezi cu pereţii stropiţi, cu cauciucurile de la masină sparte, etc.
Vindeţi casa şi plecaţi, altfel, dvs. veţi ajunge la spitalul de nebuni.
Vă spune cine a trecut prin asta.
Numai dv sunteti deranjat de zgomotele de la restaurant ?
Strangeti probe,martori,sesizati oficial garda de mediu
Daca restaurantul are peste 100 de locuri are nevoie de autorizatie de mediu. In autorizatia de mediu se impun niste limite cu privire la zgomot: max. 60 decibeli ziua si 40 seara - la limita de proprietate. Faptul ca functioneaza fara autorizatie de mediu sau ca nu respecta prevederile autorizatiei le puteti reclama la garda de mediu. Tot legat de acest aspect se ocupa si Diresctia de Sanatate Publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma care ma deranjeaza cu zgomotul ContSters219511 ContSters219511 Buna seara, Am facut petitie la Garda de mediu pentru ca o firma de prelucrarea a lemnului care are sediul vecin cu locuinta parintilor mei, ii deranjeaza ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice katya77 katya77 Buna ziua, Va rog frumos daca se poate, sa-mi rapundeti si mie la urmatoarea problema: langa blocul nostru, la o distanta f mica de bloc, max 6m, este o ... (vezi toată discuția)
Instalatie de ventilare care scoate zgomot ciubi28 ciubi28 Problema mea suna cam in felul urmator: un proaspat restaurant, deschis, a instalat un sistem ... (vezi toată discuția)