avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intrebare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intrebare

am o firma de constructii si am prins o lucrare de 100000 lei si am tocmit o echipa sa o faca cu 80000 la negru dar o sa apara probleme la contabilitate cum se poate rezolva?am doua autovehicule proprietate personala pot sa le trec pe firma adica sa le cumpar de la mine?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 21:51, 14 August 2009
:oops: Interventie moderator
Dle.Mihai Grigore, va apreciez mult cunostintele fiscale si contabile, dar va rog mult, sfaturi de acest gen e bine sa le dati in particular :D
Multumesc!
Forumul se numeste avocatnet, si cred ca numele spune destul despre principiile pe care incercam sa le urmam

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o constructie in curs dsubti dsubti Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea speta. Am o casa in constructie in regie proprie. La un moment dat constructorul a ramas fara ... (vezi toată discuția)
Firma cu sediul in romania profil constructii,prestari sevicii in italia. persico persico vreau sa lucrez in domeniul constructiilor,prestari servicii etc. cu o firma romaneasca in italia.problema e ca nu am gasit pina in prezent nici un ... (vezi toată discuția)
Plata legala muncitori in constructii de catre persoana fizică nicu9 nicu9 Situatia este urmatoarea: O persoana fizica doreste sa construiasca o casa si a gasit o echipa cu care sa lucreze \"in regie proprie\". Ca majoritatea ... (vezi toată discuția)