avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Cumparare ”fara bani”
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Cumparare ”fara bani”

Buna seara!

Am vazut un anunt cu o cladire de vanzare , pret 1 milion euro si are chirias pe d&m ce plateste chiria aproximativ 7000 euro pe luna, si mai are contract incheiat pe urmatorii 5 ani.

Eu nu dispun de acesti bani, dar fiind o oferta foarte buna, as putea sa ma imprumut cu 1000 euro de la 1000 oameni de exemplu ?Exista o modalitate legala?
Sau o societate pe actiuni si fiecare om isi aduce contributia?

Eu sunt pe ideea : unde-s multi, puterea financiara creste.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 08:28, 9 Iunie 2016
Puteți aprofunda interogând Google noțiunea de crowdfunding.

Succes!
Va multumesc pentru raspuns ! :D
Am cautat si am gasit mai multe siteuri. Puteti sa imi spuneti ce legi se aplica in acest caz?
Eu cunosc personal oameni interesati sa ma sustina si nu as dori sa postez proiectul pe siteuri...
Găsiți legislația specifică pe site-ul www.asfromania.ro.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit plătit de chiriaș Elena157 Elena157 Salut! A apărut recent trendul ăsta în imobiliare: proprietarul îi oferă contract chiriașului dacă acesta din urmă este de acord să plătească ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere daniel1985 daniel1985 Buna ziua. E prima data cand intru pe acest forum si chiar aveam nevoie de nioste raspunsuri de la niste oameni cu experienta.Problema ar fi urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Returnare rochii cumparate online refuzata Romilian Romilian Buna ziua, am si eu nevoie va rog de o lamurire privind achizitia unor rochii de pe un site romanesc. Prietena mea si-a comandat cateva rochii selectand doar ... (vezi toată discuția)