avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dare in plata imobil pe ca nu-l am de fapt
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dare in plata imobil pe ca nu-l am de fapt

Considerati ca este corect dpdv juridic, sa dau in plata un imobil pe care l-am cedat bancii acum 4 ani, bineinteles prin executare, sau trebuie sa ma adresez mai intai instantei pentru stingere datorie izvorata din credit, avand in vedere ca am poprire lunara si ipoteca pe un teren cu care nu am girat, doar il aveam in posesie la data executarii si pe care nu l-am putut vinde din aceasta cauza.
Cel mai recent răspuns: Amalia Dinu , Contabil 11:56, 11 Iunie 2016
Dvs sunteti in executare silita asadar va incadrati . Sunt in aceeasi situatie . In primul rand mergeti la un executor , notar sau avocat si trimiteti notificarea ( eu am platit 60 ron la executor) , apoi asteptati o eventuala contestatie din partea bancii ( noi am primit-o deja) si abia apoi mergeti in instanta . In cazul in care banca va contesta , veti primi termen la tribunal , daca nu contesta atunci asteptati 2-3 sapt si mergeti dvs in instanta , fara taxa de timbru doar sa aveti acte la dosar cum ar fi - contractul de credit si de ipoteca , notificarea trimisa bancii , cazier judiciar .Actionati cat mai urgent astfel veti avea popririle ridicate , practic se suspenda executarea pana cand se termina totul . Succes
Multe multumiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Darea in plata danacorinateodora danacorinateodora Care este procedura darii in plata in cazul in care am fost executati deja dar am ramas cu sold de restituit la banca si avem proprire pe salar? (vezi toată discuția)
Dare in plata Antoni72 Antoni72 am fost executat de catre banca (executor) si vreau sa situ daca noua lege 77/2016 ma ajuta sa scap de datoriile restante. Mentionez ca m-i sa pus poprire pe ... (vezi toată discuția)
Legea 77/2016 privind darea in plata a bunurilor imobiliare bullnyk bullnyk Buna ziua, Am un credit imobiliar pe care nu l-am mai putut plati , drept pentru care banca a predat creditul unui executor care mi-a scos apartamentul la ... (vezi toată discuția)