avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... practica supravegheata / sistem salarial medici ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

practica supravegheata / sistem salarial medici licentiati

cine asigura salariul absolventului de medicina - licentiat care practica medicina in sistem privat , dar care










Cine asigura salariul medicului care practica medicina asistata ?






Cel mai recent răspuns: ContSters391349 , utilizator 20:37, 9 Iunie 2016
Medicul licentiat fara rezidentiat,este medic cu competente limitate si poate fi incadrat atat in mediul privat cat si in sistem de stat. Salarizarea este echivalenta cu cea pt medic stagiar iar salariul este platit din fondurile angajatorului( acest medic nu poate intra in relatii contractuale cu Casa de Sanatate). In schimb,angajatorul unui astfel de salariat,absolvent de medicina poate beneficia de un stimulent financiar de la stat,pentru aceasta trebuie sa ia legatura cu Agentia de Ocupare a Fortei de Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima instalare ilmc ilmc Buna seara. Pot beneficia de INDEMNIZATIE DE INSTALARE sau INCADRARE sau MOBILITATE conform legislatiei in vigoare la data de 14.01.2021 ? Va relatez pe ... (vezi toată discuția)
Somaj, prima de instalare si asigurare de sanatate c_marusia c_marusia Buna seara! Mi-ati putea spune daca absolventii Facultatii de Medicina pot primi somaj sau prima de instalare? Daca da, ce acte mi-ar trebui si unde ar trebui ... (vezi toată discuția)
Libera practica ContSters307991 ContSters307991 Buna ziua, va scriu pe acest forum in speranta ca ma veti ajuta in problemele cu care ma confrunt. Prima ar fi daca am terminat rezidentiatul si nu am promovat ... (vezi toată discuția)