avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot deveni coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot deveni coasigurat

Buna ziua!
De curand sotul meu s-a angajat si vreau sa devin coasigurat pentru ca sunt insarcinata si trebuie sa fiu coasigurata pentru a face niste analize.
La munca la sotul meu i-a spus sa mergem la circa financiara sa cerem o dovada precum ca nu am niciun venit.
Problema e ca nu stim unde e,noi suntem din Oras Popesti-Leordeni,Judet Ilfov.
Iar dupa ce mergem la circa financiara,dovada aceea trebuie sa o duca sotul la munca si apoi cu dovada de la munca de la el,doctora de famile ne-a spus sa mergem la Casa Nationala De Asigurari Si Sanatate(care am inteles ca e undeva pe la Titeica) sa dovedesc acolo ca sunt insarcinata.
Daca duce sotul duce dovada aceea la munca ca nu am niciun venit,am auzit ca pot intra automat dupa o luna ca si coasigurat si nu mai trebuie sa merg la CNAS.
Pana la urma cum ar trebuii sa procedez si unde anume se afla circa financiara daca puteti sa imi spuneti?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Corina271 , utilizator 19:02, 29 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat la sistemul public de sanatate stelach stelach Buna ziua, Un salariat, solicita inscrierea sotiei , la asigurarile de sanatate ca si coasigurat. ce documente trebuie sa solicit salariatului pentru sotie, ... (vezi toată discuția)
Dovada calitatii de asigurat fara plata contributiei sybilazur sybilazur Buna ziua! As dori sa stiu daca dupa incetarea perioadei de primire a indemnizatiei de somaj, sunt obligata sa depun vreo declaratie la Casa Nationala de ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicală pt persoană fără venit AnnaMariiia AnnaMariiia Bună seara! Cât costă, ce acte trebuiesc să pot să îi fac tatei (dacă merge să îi fac eu, el fiind imobilizat la pat) asigurarea medicală? Știu că ... (vezi toată discuția)