avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... un raspuns urgent va rog - durata recuperare permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

un raspuns urgent va rog - durata recuperare permis

Am fost prins aseara la volanul autovehicului care il conduceam cu o alcolemie de0,76 in aerul expirat preciez ca nuu am lovit nici o masina si nu am produs nici o paguba de nici un fel am luat putin o margine de burdura si am facut explozie am rugat pe cineva sa ma tracteze putin iar cand aproape am mers 2 metrii a sosit un echipaj de politie rutiera care era in trecere in sces zona am fost dus la spital testa si nu siu ca mi-a iesit.acum in cat timp as puteta revedea permisul/sau daca il mai vad vreodata/cat dureaza chestia asta?spun ca pe 15 luna asta astept o condamnare definitiva in alt dosar?????
Cel mai recent răspuns: max112 , utilizator 15:37, 11 Iunie 2016
Permisul nu o sa îl vedeți curând.

Aveți grija mai intai cu condamnarea care urmează deoarece cea cu alcool la volan va mai dura mult timp pana se va pronunța.
Ultima modificare: Vineri, 10 Iunie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc domnu avocat!la pedeapsa asta sper la o suspendare si sun sigur 70% dar o estimare de timp e bine sa grabesc treburile sau sa las sa mearga lucrurile in voia lor aveam permisu de 10 zile si nu am produs nici o paguba decat masiniii mele atat nu am semnat declaratiea de la politie cu alcoolul e bine ce am facut?deoarece domniii spun ca am tergiversat probele biologice dar eu m-am cerut decat la baie si mi sa raspuns ca nu pun eu conditii ddar eu mi-am ceut dreprurile?:(:(:9#-o#-o
Platiti dvs probele biologice daca vreti sa nu asteptati 1 an de zile rezultatul. Dupa ce se afla rezultatul, o sa inceapa sa se lucreze in dosar.
Pai ce ar trebuii sa lucreze daca eu recunosc tot si platesc si tetele biologice??ar trebuii sa trimita dosarul la procuror am vreo sansa sa scap cu NUP sau cu o amenda ?
Va audiaza in calitate de suspect, apoi de inculpat. In functie de situatia de fapt, este posibil ca procurorul sa solicite si calculul retroactiv. Toate procedurile astea se pot intinde lejer pe o perioada de 1 an.
NUP nu se mai dispune conform NCPP. Puteti fi condamnat la amenda penala de instanta de judecata, situatie in care permisul se anuleaza.
Ultima modificare: Vineri, 10 Iunie 2016
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Recuperare permis Floricica eu Floricica eu Buna ziua ma ajuta cineva si pe mine. Care este procesul de as recupera permisul, sotul. In urma cu 3 luni a facut un accident într-o parcare cu pagube ... (vezi toată discuția)
Surprins la volan cu 0.74 Catalin2907 Catalin2907 Bună ziua! În urma cu câteva zile am fost surprins la volan cu o valoare pe aparat de 0.70 alcool și 88km/h în localitate. Alături de polițist mi-au ... (vezi toată discuția)