avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... alcool la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

alcool la volan

doua dosare diferite
Cel mai recent răspuns: Georgian98 , utilizator 18:53, 21 August 2019
Care este intrebarea?
am gresit eu...intrebarea am scris-o din nou,in fine.in 2014 am facut o inselaciune care s a transformat in condamnare cu susp la sfarsitul lui 2017 ! februarie 2016 am mai facut o intractiune cu alcool la volan. cand am facut o pe prima eram la prima abatere...dosarul cu alcoolul este in cercetare si probabil ajunge in instanta.ce se poate intampla?
am 8 luni cu suspendare de la inselaciune
Or sa fie contopite ambele pedepse, fiind fapte concurente. Pedeapsa rezultata poate sa fie tot cu suspendare.
Or sa fie contopite ambele pedepse, fiind fapte concurente. Pedeapsa rezultata poate sa fie tot cu suspendare.

Alte discuții în legătură

Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa penala nutzzu nutzzu Buna ziua. As dori sa am un raspuns la urmatoarea speta in care autorul este o ruda a mea: Un inculpat este condamnat de prima instanta intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Un raspuns urgent va rog - durata recuperare permis max112 max112 Am fost prins aseara la volanul autovehicului care il conduceam cu o alcolemie de0,76 in aerul expirat preciez ca nuu am lovit nici o masina si nu am produs ... (vezi toată discuția)