avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Sunt in concediu creștere copil. In 09.09.2016 fetita împlinește 2 ani. In concediu am intrat din somaj. As vrea sa va intreb trebuie sa mai fac ceva acte pentru a reintra in somaj. Si inca ceva daca tatăl renunta la luna lui de concediu trebuie sa anunt undeva? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: IrinaGabriela , utilizator 10:51, 13 Iunie 2016
Pot sa fac cerere de acordare CCC la angajator inainte de 1 iulie sau trebuie sa astept pana atunci? Mai este necesar sa intru in concediu fara plata in ultima luna inainte de a implini copilul un an?
Puteti depune acum cererea la angajator, dar la AJPIS actele se depun dupa 01.07.2016.
Multumesc mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ioana.crisan ioana.crisan Buna ziua, In prezent beneficiez de stimulent de insertie(de pe activitatea PFA) si as vrea sa trec la indemnizatie crestere copil pana la 2 ani,imi puteti ... (vezi toată discuția)
Legea 66/2016 reluare concediu ingrijire copil Kozma_Zsolt Kozma_Zsolt Buna ziua, ma numesc Zsolt si doresc sa ma ajutati cu un raspuns privind reluarea concediului crestere copil ( CCC ) conform legii 66/2016. Situatia mea ... (vezi toată discuția)
Aplicare lege 66/2016 - obligatie angajator Dana653 Dana653 Buna ziua! Va rog daca ma puteti lamuri in legatura cu urmatoarea speta: voi intra in ccc in cursul lunii mai, optiune 1 an. Inteleg din lege ca dupa 1 iulie ... (vezi toată discuția)