ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

bukinst 
	    	Utilizator

bukinst 
	    	Utilizator	    

Pentru mai multa siguranta,depuneti la parchet inca o plangere impotrivaautorilor descoperiti de politie.
 mitzmi	                   

Va rog sa imi spuneti cam ce anume intra la \"Tulburare folosire locuinta\" ?
 (vezi toată discuția)
	                    mitzmi	                   

Va rog sa imi spuneti cam ce anume intra la \"Tulburare folosire locuinta\" ?
 (vezi toată discuția)

MayaSeal	                   

In ce conditii poti retrage o plangere penala facuta pentru art. 220 C.Pen. ``Tulburare de posesie ?`` (vezi toată discuția)
	                    MayaSeal	                   

In ce conditii poti retrage o plangere penala facuta pentru art. 220 C.Pen. ``Tulburare de posesie ?`` (vezi toată discuția)

danyyyyy	                   

buna ziua va rog am nevoie de un model de plangere catre politie de violare de domiciliu, am o proprietate (un teren) pe care sa construit o cabana fara ... (vezi toată discuția)
	                    danyyyyy	                   

buna ziua va rog am nevoie de un model de plangere catre politie de violare de domiciliu, am o proprietate (un teren) pe care sa construit o cabana fara ... (vezi toată discuția)