avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... conditii dizolvare microintreprindere(2 asociati) fara ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

conditii dizolvare microintreprindere(2 asociati) fara lichidator

Care este procedura de inchidere(dizolvare) a unei microintreprinderi cu 2 asociati, fara a fi necesara numirea unui lichidator? Mentionez ca societatea nu are datorii nici catre terti, nici catre stat.
In acest moment exista 2 contracte de leasing in derulare, care vor fi preluate de alta firma, inainte de dizolvare.
Care sunt pasii care trebuie urmati si ce acte trebuie intocmite?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 15:14, 2 Septembrie 2009
Cererea de radiere se depune dupa 30 de zile de la publicarea in MO a hot de dizolvare, deci este un termen minim nu maxim.
Bilantul se face cu orice data doriti dupa data dizolvarii , normele sunt cele din dec 2008

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate comerciala MOROSANUDRAGOS MOROSANUDRAGOS Buna ziua , In anul 2008 am infiintat impreuna cu sotia o societate comerciala dar in anul 2009 am fost nevoiti sa-i suspendam activitatea datorita ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara! mariuspavell mariuspavell As dori si eu sa stiu ce implica aceasta operatiune de lichidare voluntara a unei firme si cat ar costa aceasta. (vezi toată discuția)
Fuzionarea companiilor darkman darkman Buna ziua, Detin doua firme, dar una dintre ele nu are o activitate atat de infloritoare incat sa imi permit cotabilul si forfetarul. M-am interesat sa o ... (vezi toată discuția)