avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie Skid GPL
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie Skid GPL

Buna ziua recent am facut rost de un teren intr-o zona buna a orasului si as vrea sa instalez o statie de distributie GPL. Problema este ca nu stiu distantele de securitate si nu reusesc sa gasesc pe internet decat legislatia din 1999 care am inteles ca a fost schimbata in 2004. Ma poate ajuta cineva cu un link care sa ma lamureasca si pe mine cu aceste distante?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:20, 13 Iunie 2016
Cel mai simplu este sa apelati la firma care va furnizeaza rezervorul de GPL.

Am vazut statii de distributie GPL si benzinarii printre blocuri asa ca distanta de siguranta poate sa fie pana in 100 m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constanța-parcare supraetajată tomis 3-lt2/lt3/lt4 vine cu probleme de poluare pentru cetateni Dfnote Dfnote Primăria Constanța vrea să construiască o parcare supraetajată pe bulevardul Tomis, zona Dacia/Tomis III, la o distanță foarte mică între noua parcare ... (vezi toată discuția)
O parte dintre apartamente primesc caldura in baie,o alta parte nu primesc . ContSters192087 ContSters192087 Eu ma confrunt cu o problema si mai grava si nu gasesc rezolvare . Locuiesc intr-un apartament ,la prima scara,asadar intrun capat al blocului. Blocul ... (vezi toată discuția)
Cabluri alandala pe bloc toma necredinciosul toma necredinciosul Buna ziua Ezecutam anveloparea blocului de locuinte si avand in vedere ca blocul este inalt si intr-un loc ,,strategic,,, avem a multime de cabluri de ... (vezi toată discuția)