avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Firma straina care aplica inca 24%
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Firma straina care aplica inca 24%

Buna ziua,
Beneficiez de ceva timp de serviciile unei firme straine (din SUA), mai exact gazduire web. Dupa scaderea TVA, i-am contactat sa-i intreb de ce aplica inca 24%. Nu mi s-a oferit un raspuns clar. Au spus ca asta este taxa pt tara noastra. In plus contabilia mi-a zis sa le cer si Certificatul de rezidenta fiscala. Sunt oare obligati sa-l ofere? Daca refuza ce este de facut? In afara de a ma muta catre alta firma, pt ca presupun ca ii gazduiesc pe foarte multi...
Multumesc pentru sfaturi!

Alte discuții în legătură

Tva sua user007 user007 Buna ziua, am o problema cu TVA-ul. Doresc sa cumpar un pachet de gazduire web din SUA. Factura nu contine nici un fel de TVA , probabil firma este ... (vezi toată discuția)
Va rog, o clarificare pentru taxarea tva ! timtheone timtheone Am cautat pe foarte multe site-uri si forum-uri dar nu am gasit nicaieri ceva concret, care sa zica clar DA sau NU. Problema este in felul urmator: O persoana ... (vezi toată discuția)
Tva helenita helenita Buna ziua, am intalnit pentru prima data la o firma facturi emise din america , pentru servicii internet .cum le tratez dpdv inregistrare contabila ? si ... (vezi toată discuția)