avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... tva sua
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

tva sua

Buna ziua, am o problema cu TVA-ul. Doresc sa cumpar un pachet de gazduire web din SUA. Factura nu contine nici un fel de TVA , probabil firma este neplatitoare de TVA.

Sunt inregistrat ca firma neplatitoare de TVA in Romania insa am si un CUI separat pentru achizitii intracomunitare. Contabilul mi-a sugerat sa precizez la facturi din strainatate CUI-ul nostru pentru achizitii intracomunitare.

Intrebarea mea este daca pentru factura din SUA care nu contine TVA o sa platesc TVA 24% in Romania?
Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2011
user007, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:21, 22 Decembrie 2011
In SUA nu exista TVA. Este una din putinele tari din lume care nu au TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

If neplatitor de tva inregistrat in roi biutza20 biutza20 Buna ziua.sunt o intreprindere familiala neplatitoare de tvasi doresc sa achizitonez marfa din spatiul intracomunitar.m-am inregistrat in ROI si am primit un ... (vezi toată discuția)
Cod tva tome_ionica tome_ionica Buna ziua, Folosesc serviciile de gazduire web ale unei companii din SUA. Sunt neplatitor de TVA in romania, inregistrat in ROI cu cod TVA. Am primit o ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor de tva, inscris in roi presteaza servicii informatice ralle ralle Buna ziua, Situatia de fapt: Avem un SRL pt servicii informatice - microintreprindere, neplatitor de TVA. Recent ne-am inscris in ROI cf. art 153^1 (in ... (vezi toată discuția)