avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... supralegalizare/apostilare certificate nastere Israel
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

supralegalizare/apostilare certificate nastere Israel

cum se procedeaza, ce trebuie facut pentru apostilarea/supralegalizarea certificatelor de nastere apartinand unor cetateni straini (israelieni - certificate de nastere emise de Israel). Mentionez ca minorii au si cetatenie germana, nu doar israeliana.
tks
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2016
ContSters22096, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:00, 14 Iunie 2016
Autoritatea de apostilă în Israel este Ministerul Afacerilor Externe:
Ministry of Foreign Affairs
9 Yitzhak Rabin Blvd.
Kiryat Ben-Gurion
JERUSALEM 91035
Israel

Telephone: +972 (2) 5303111
Fax: +972 (2) 5303367
E-mail: sar@mfa.gov.il
Website:[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostilare/supralegalizare israel ContSters22096 ContSters22096 cum se procedeaza, ce trebuie facut pentru apostilarea/supralegalizarea certificatelor de nastere apartinand unor cetateni straini ([i]israelieni - certificate ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere romanesc pentru copil nascut in canada liviuss5 liviuss5 Buna ziua : atat eu cat si sotia suntem cetateni romani, copilul nostrum s-a nascut in Canada in mai 2014, am sosit in tara toti trei si la Oficiul Starii ... (vezi toată discuția)
Act nastere abugararah abugararah [Editat - V-am editat datele personale, nu este bine pentru dvs. sa fie afisate in acest fel pe internet. Va rog nu mai scrieti cu litere mari, este greu de ... (vezi toată discuția)