avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Denumire servicii casa de marcat fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Denumire servicii casa de marcat fiscala

Buna ziua,
Am achizitionat casa de marcat, urmeaza sa adaug produsele si sa fie fiscalizata.

Intrebarea mea este legata de adaugarea produselor in casa, practic sunt servicii care pot varia destul de mult.
1. Casa are 12 caractere ce pot fi tiparite pentru denumire, se va trece denumirea serviciului cat mai concreta?
De exemplu: servicii web design sau realizare site responsive, formular de contact etc?

2. Totodata se vor tine si cursuri, traininguri, workshopuri si care suna de felul: invata cum sa realizezi un site responsive, care poate fi curs (5 saptamani) sau workshop (2 zile), difera doar programa.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:58, 13 Iunie 2016
Da, pe cat posibil, creati in casa de marcat posibilitati pentru toate prestatiile efectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen lucian paraschiv balint lucian paraschiv balint Buna ziua! Sunt din Barlad/jud. Vaslui si voi depune un plan de afaceri pentru finantare nerambursabila prin proiectul „Antreprenoriat Sustenabil pentru ... (vezi toată discuția)
Documente care atesta pregatirea sau experienta profesionala pfa fortune12 fortune12 Doresc sa infiintez un PFA care sa aiba ca profil de activitate web designul. In doua cuvinte, aceasta activitate se refera la realizarea de siteuri web pentru ... (vezi toată discuția)
Eternicele tzepe romanesti...serviciu prestat neplatit teperomanesti teperomanesti Buna ziua, Am si eu o problema la care as dori un sfat. Am realizat un web design pentru o firma mare (nu dau inca nume), fiind contactat de acestia pentru ... (vezi toată discuția)