Buna Ziua! Am o nelamurire in legatura cu un proces,care s-a incheiat in urma cu 11 luni de zile.Fosta mea concubina m-a dat in judecat pentru custodia copililui si a castigat-o pt ca nu m-am prezentat la proces deoarece eram in spital.Mi-a venit hotararea Judecatoreasca dupa procesul pe care mi l-a deschis ea si sunt obligat sa platesc pensie de intretinere la copil de 262,5RON lunar. Precizez ca eu am fost plecat in alta zona a tarii si nu am platit nimic,dupa m-am trezit cu un apel de la politia unde are ea domiciliu sa ma prezit,ulterior m-am dus la organele de politie de pe resedinta ei,unde mi-ai zis sa ii platesc din data de 16.06.2015,suna de 2885 RON,pt ca hotararea de judecata este din 2015 si am 1 an de zile. Le-am spus sa ma astepte ca nu am de unde sa dau toata suna asta de : 2885 si mi-au spus oraganele de politie ca trimit dosarul si sa ma astept la puscarie :O ? M-am am un copil de 6 luni care sta cu mine si muncesc pe unde pot si eu. Ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu acest caz ? Multumes !? :(
Acuzat de abandon
Andy19
Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am 5 ani de relatie cu o fata timp in care rezultat si un copil cu varsta de 1 si 8 luni. Acum o luna in urma ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara
yaya91
Nepoata mea sta cu tatăl ei ,mama a părăsit-o în urma cu vreo 4 ani pt altcineva,acum a băgat dosarul pt divorț,e obligată să plătească pensia ... (vezi toată discuția)