avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Ofertant in licitatie, procedura contestata la CNSC
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Ofertant in licitatie, procedura contestata la CNSC

Buna ziua. Sunt ofertant intr-o licitatie, procedura a fost electronica si oferta noastra a fost declarata castigatoare de catre AC. Contracandidatul nostru a depus contestatie la CNSC motivand subiectivitatea analizei ofertei tehnice, pe care o considera inferioara cerintelor caietului de sarcini. Noi credem ca avem argumente sa demonstram ca am oferit specificatii mai bune per total, dar nu stiu cui trebuie sa ne adresam pentru aceasta si daca avem voie sa trimitem o adresa la CNSC, dat fiind ca pe SEAP a fost postat continutul contestatiei. Va multumesc mult pentru ajutor.
Ultima modificare: Marți, 14 Iunie 2016
labchiminv, utilizator

Alte discuții în legătură

Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind conformitatea cu documentatia tehnica si caietele de sarcini soazig soazig Este vorba despre un ofertant care la propunerea tehnica sa prezinta cu o \\"Declaratie privind conformitatea cu documentatia tehnica si caietele de ... (vezi toată discuția)
Garantia de buna executie-licitatii publice marina08 marina08 Buna ziua, am participat la o licitatie -cerere de oferte-unde am fost declarati inacceptabili pe motiv ca am declarat o garantie de buna executie de 24 luni ... (vezi toată discuția)