avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am un vecin la tara care creste peste 15 vaci
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am un vecin la tara care creste peste 15 vaci

Buna dimineata
Va rog ajutati-ma , nu stiu unde sa ma adresez si anume am o casuta de vacanta la tara - o mostenire de la parintii mei care au decedat - dar vecinul meu gard in gard , creste peste 15 vaci , are si oi , cal , pasari, porci... si vine un miros insuportabil , Mai rau este ca laptele de la aceste vaci - care sunt mulse in conditii jalnice - este colectat de o anumita firma si dat in consum populatiei....
Problema mai este ca de curand am schimbat gardul si aceste vaci trec de doua ori pe zi ,dimineata si seara , pe langa gardul meu si vacile au ingrijitor iresponsabil ..Mi-e teama ca o sa-mi strice gardul ....La primarie daca spun , primarul este prieten cu ei si nu o sa ia nici o masura ...
va rog spune-ti unde sa ma adresez...
Cu restect,
Netia
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 15 Iunie 2016
Puteti sesiza Garda de Mediu si/sau DSV - Direcţia Sanitar Veterinara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea oilor si a porcilor in mijlocul satului vale2004 vale2004 buna ziua,sunt casatorita si am doi copii ,in mijlocul satului avem un vecin care detine multe animale printre care oi,porci ,vaci,etc..etc ...vreau sa va spun ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor titel2titel titel2titel Buna ziua! Am la tara un vecin care creste animale pentru crercializare. As dori sa cunosc cate animale poate creste langa casa. Ce as putea sa fac in ... (vezi toată discuția)
Litigiu de coabitare cu un vecin Moldovanu73 Moldovanu73 Locuiesc într-o comună la casă particulară. Casele din zonă sunt construite la o distanţă de cca 10 m. faţă de gardul cu poarta de acces în curte. ... (vezi toată discuția)