avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cresterea oilor si a porcilor in mijlocul satului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cresterea oilor si a porcilor in mijlocul satului

buna ziua,sunt casatorita si am doi copii ,in mijlocul satului avem un vecin care detine multe animale printre care oi,porci ,vaci,etc..etc ...vreau sa va spun ca.... loc de aer curat si liniste la tara nu exista .... As vrea sa stiu cate animale poate detine si ce masuri pot lua. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:09, 7 Septembrie 2016
Puteti sesiza primaria, Directia judeteana de sanatate publica, Directia judeteana sanitar-veterinara si Agentia teritoriala de mediu, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Animale poate detine cate poate creste, are resurse, plateste impozite. Trebuie insa, sa respecte normele sanitare, normele sanitar-veterinare si normele de poluare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este bine cunoscut disconfortul olfactiv ,in cazul existentei de turme de oi in vecinatatea proprietatilor individuale
In special primavara ,dupa ce intreaga iarna oile au stat inchise,este un disconfort fantastic mirosul degajat de dejectiile adunate intreaga iarna
Puteti sesiza autoritatea pentru sanatate publica si garda de mediu
Primariile nu se grabesc sa aplice sanctiuni,pentru simplul fapt ca reprezentantii acestora beneficiaza de produse de la proprietarii oilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea animalelor titel2titel titel2titel Buna ziua! Am la tara un vecin care creste animale pentru crercializare. As dori sa cunosc cate animale poate creste langa casa. Ce as putea sa fac in ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre o fermă și ultima casa in sat mariy36 mariy36 buna seara.as vrea sa va întreb ce trebuie sa fac în privința unor oameni care au o fermă langa casa mea.la nici câțiva metri.cu stoguri de fan care pot ... (vezi toată discuția)
Am un vecin la tara care creste peste 15 vaci netia netia Buna dimineata Va rog ajutati-ma , nu stiu unde sa ma adresez si anume am o casuta de vacanta la tara - o mostenire de la parintii mei care au decedat - dar ... (vezi toată discuția)