Mihail Cazacioc 
	    	Consilier juridic

Mihail Cazacioc 
	    	Consilier juridic	    

Tulcea Detectiv particular 
	    	Alte profesii

Tulcea Detectiv particular 
	    	Alte profesii	    

Buna ziua
Am vazut ca a fost publicat in Monitorul Oficial Noul cod Penal si Civil in aceste conditii se poate cere judecarea si aplicarea pedepselor conform noilor coduri si daca nu de ce ?
Va multumesc
 Mihail Cazacioc 
	    	Consilier juridic

Mihail Cazacioc 
	    	Consilier juridic	    

anemary29	                   

intra sau nu in vigoare de la 1 sept?sau ce se intampla stie cineva ceva?
 (vezi toată discuția)
	                    anemary29	                   

intra sau nu in vigoare de la 1 sept?sau ce se intampla stie cineva ceva?
 (vezi toată discuția)

mancipri	                   

va rog sa imi spuneti de cand intra in vigoare noile coduri ( civil si penal ) (vezi toată discuția)
	                    mancipri	                   

va rog sa imi spuneti de cand intra in vigoare noile coduri ( civil si penal ) (vezi toată discuția)

lilicrin	                   

La aceasta rubrica nu ar trebui sa ne spunem opiniile despre noul cod civil, respectiv penal? Discutiile pe care le-am citit insa isi au locul in alta parte ... (vezi toată discuția)
	                    lilicrin	                   

La aceasta rubrica nu ar trebui sa ne spunem opiniile despre noul cod civil, respectiv penal? Discutiile pe care le-am citit insa isi au locul in alta parte ... (vezi toată discuția)