avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Austria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Austria

Buna ziua,

Am primit o amenda de circulatie pentru depasirea vitezei in Austria prin posta, fara confirmare de primire. Din cate am citit, aceasta ar fi trebuit sa ajunga prin confirmare de primire si cu continut declarat, iar daca nu o primesc in 2 luni de la savarsirea faptei se prescrie. Eu am gasit-o pur si simplu in cutia postala. Si noroc ca m-am uitat, de obicei nu o verific. Este ok sa o ignor daca nu am semnat nicaieri pentru primirea ei?
Cel mai recent răspuns: ionutvd , utilizator 15:40, 16 Iunie 2016
Nu ma poate ajuta nimeni in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda primita din strainatate Mihaela1018 Mihaela1018 Buna ziua. Ma intereseaza si pe urmatoarea situatie: o intreprindere individuala a avut un autoturism pe care l-a vandut si l-a radiat de pe numele sau de la ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda radar elena0417 elena0417 azi am fost amendat pentru depasirea vitezei in localitate. nu cred k am avut 71km/h pentru k eram incadrat intre doua tiruri. politia a spus k cel din ... (vezi toată discuția)
Solicitare date conducator auto guestgii guestgii Buna ziua, Am gasit pe 11.12 2023 in cutia postala un PV de inmanare/afisare a solicitarii si o \"Solicitare date de identificare\" pentru o parcare ... (vezi toată discuția)