avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract de partaj voluntar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract de partaj voluntar

As avea nevoie de o informatie cu privire la un contract de partaj voluntar daca se poate.Anul trecut mai exact pe 21 iulie 2015 am incheiat un contract de partaj la notar cu fostul meu sot in care se specifica ca mi-a achitat o suma de bani si mi-a dat o masina iar restul de bani trebuie sa mi de-a pana la data de 29.12.2016.Normal ca acum ma rog de el sa-mi de-a macar o parte din bani si spune ca nu-i are desi conduce o masina de lux,locuieste intr-o casa cu etaj si isi face concediile in afara tarii.Suma este modica dar pt mine in momentul de fata este o suma de bani cu care imi pot rezolva problemele.Intrebarea mea este daca pot sa-mi recuperez banii in instanta mai devreme decat prevede contractul.As avea mare nevoie de un raspuns ca sa stiu daca am vreo sansa sau va tb sa astept.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: moana85 , utilizator 14:29, 16 Iunie 2016
ati gresit ca ati stabilit termenul abia la sfarsitul anului. Nu puteti face nimic, nu e nicio sansa, data scadentei e la sfarsitul anului. Abia de la anul il puteti executa silit.
Ma gandeam ca pot recupera macar o parte din bani acum...de vreme ce scrie pana la data de .... si nu la data de...Am gresit cu multe dar acum e prea tarziu pt regrete...oricum multumesc pt informatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelegere ContSters180019 ContSters180019 Buna ziua.As avea nevoie de un sfat.In urma cu 1 an am dat o masina unui prieten,pt a se folosi cu de ea pt o perioada de cateva saptamani in schimbul unei ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare pe spatiu verde, venita pe numele propriu, nu pe numele conducatorului auto Flor_L Flor_L buna ziua, va expun urmatoarea situatie: eu cu sotul meu am cumparat o masina, dar din varii motive am inscris-o pe numele mamei mele, care nu detine permis ... (vezi toată discuția)
Pot cere in instanta impartirea taxei de partaj cu fosta sotie? DoruD DoruD Am divortat si sotia nu vrea sa facem un partaj prin buna intelegere asa ca voi fi nevoit sa apelez la instanta. In cazul acesta mi se pare normal sa-mi ... (vezi toată discuția)