avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Documentaţie inchiriere boxa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Documentaţie inchiriere boxa

Cu documente legale trebuie întocmite în vederea închirierii unei

spălători, boxe, etc, aflate în proprietatea unei Asociaţi de Proprietari.

Pentru sumele încasate de Asociaţie se plăteşte înpozit?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:55, 16 Iunie 2016
Asociatia nu are proprietati.
Spalatoriile, boxele sunt proprietatea comuna a proprietarilor, a tuturor.

Cu asociatia de proprietari trebuie sa faceti un contract de inchiriere in care se precizeaza suma pe care o plateste cel ce inchiriaza asociatiei, chirie care intra intr-un fond de chirii si are regimul unui fond de reparatii. Din acesti bani se fac reparatii, intretinerea sau modernizarea proprietatii comune si nu se plateste impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord vecini inchiriere spatiu comun c0st3l c0st3l Buna ziua, Doresc obtinerea acordului vecinilor in vederea inchirierii spalatorului de pe scara. Ambii proprietari ai apartamentului invecinat cu acest ... (vezi toată discuția)
Uscatorie bloc inchiriata de administratie bmik1998 bmik1998 buna ziua, administratia blocului a inchiriat uscatoria de la ultimul etaj (de 9 etaje este blocul) si cica banii ar fi folositi la intretinere...cat de legal ... (vezi toată discuția)
Boxa de la intrea in bloc alanya alanya Blocul in care locuiesc are din constructie o boxa cu o singura intrare, cu dimensiunea de 2m lungime si 1.30 latime ,pe care un vecin de la parter a ... (vezi toată discuția)