avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decont transport combustibil in interes de servici
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decont transport combustibil in interes de servici

Buna ziua,

Daca unul dintre angajati foloseste masina in interes de serviciu, pentru deplasari in tara, in ce conditii se face decontara combustibilului si a reparatiilor masinii?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:16, 19 Iunie 2016
Din enunt nu reiese daca masina este a angajatului sau a firmei si nici daca este vorba de un automobil cu masa sub 3500 kg.

O sa presupun ca e vorba de un autoturism, proprietatea firmei. Deducerea cheltuielilor (combustibil, reparatii, asigurare, rovigneta etc.) si a TVA se face in proportie de 50%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducerea tva la autoturisme fortis strategye & consulting fortis strategye & consulting in cazul in care o firma detine deja un autoturism la care s-a dedus TVA, si il vinde , urmand ca mai apoi sa cumpere un altul, poate sa deduca din nou TVA ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli transport salariati LOREEDANA LOREEDANA Buna ziua, as dori sa stiu ce cheltuieli pot deduce si in ce masura, in situatia in care am pus la dispozitia angajatilor o masina inregistrata pe firma- ... (vezi toată discuția)
Deductibilitatea pentru autoturisme saaa saaa Din OUG noua imi poate spune cineva ce anume se deduce legat de autourismele de serviciu? Intr-o parte am inteles ca nu se mai deduce nimic, azi am citit ce ... (vezi toată discuția)