avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doua contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doua contracte de munca

Buna ziua, o persoana are 2 contracte de munca, unul la stat(8 ore/zi)si altul (de 2 ore/zi) la privat.Concediul de odihna cum se calculeaza, ambele perioade de concediu trebuie sa coincida, de la job-ul 2 nu va avea niciodata concediu separat, in alta perioada, cum se procedeaza?

Multumesc anticipat pt raspuns
Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2016
lexx1769@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: lexx1769@yahoo.com , utilizator 09:04, 18 Iunie 2016
Sunt doua posibilitati:
- fie isi ia CO in aceeasi perioada de la ambele locuri de munca

- fie isi ia CO de la un loc de munca si de la celalalt CFP.

Durata minima a concediului de odihna anual este de 20 de zile lucratoare, indiferent de timpul de munca mentionat in c.i.m. - norma intreaga sau timp partial.
Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc frumos pentru raspuns :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedează când vorbim de concediul medical sau de odihna al unui salariat care are două contracte de muncă la angajatori diferiți (unul cu 8 ore și celălalt cu două ore)? cool123 cool123 Buna ziua, cum se procedează cand vorbim de concediu medical sau de odihna al unui salariat care are doua contracte de munca la angajatori diferiți, un ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna komon komon sunt angajata la doua firme si as dori sa stiu daca am dreptul la fiecare societate la 21 zile de concediu de odihna (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la c.i.m. cu timp partial catalincosti catalincosti Buna ziua ! Am angajari cu timp partial, astfel : -unul are 2 ore/ zi - perioada nedeterminata; -al doilea lucreaza 4 ore pe saptamana , perioada ... (vezi toată discuția)