avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Informare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Informare

Există un seviciu autorizat în vederea verificări corectitudini repartizării cheltuielilor efectuate de o Asociaţie de Proprietari (pe număr de persoane, cota parte indiviză,etc)
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:06, 17 Iunie 2016
In primaria de care apartineti compartimentul Relatii cu asociatiile de proprietari.
Dar oricine se poate informa despre aceste criterii, citind HG 1588/2007 cu normele de aplicare a Legii 230/2007 de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli privind spatiile comune cobuzi cobuzi ....pe baza caror criterii se repartizeaza cheltuielile aferente curateniei pe casa scarii,iluminatul pe casa scarii si functionarea liftului? (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari - cheltuieli comune auricaa auricaa Buna ziua. Am un apartament proprietate personala, in care nu locueste nimeni, fiind plecata in strainatate de mai multi ani. Ce cheltuieli comune sunt ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari valentinnicoleta valentinnicoleta Sunt membrul unei asociatii de proprietari, nou infiintata. Doresc sa stiu > cum se repartizeaza cheltuielile de constituire al unei asociatii de > ... (vezi toată discuția)