avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere firma cu datorii la anaf
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere firma cu datorii la anaf

Buna ziua
Am am firma care apare radiata de la registrul comertului, am primit insa de la anaf ca se opun la radiere (firma apare cu 20000 lei datorii) si apare o trimitere in judecata ceva de genul asta pentru recuperarea datoriilor
Ce este de facut ? merg in instanta sa contest suma? platesc suma si firma se inchide?
Astept un raspuns
Multumes
Cel mai recent răspuns: codcupon , utilizator 08:43, 28 Iunie 2016
Multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face in acest caz ? sambotin_bogdan_s sambotin_bogdan_s Subiect: Legea 75/2001, modificari/reglemetari legea 24/2011 Buna ziua, Am o firma infiintanta in anul 2004 care a functionat pana in anul 2008. In anul ... (vezi toată discuția)
Stergerea faptelor din cazierul fiscal - problema - vid legislativ dan_cs dan_cs Buna ziua, Am fost administratorul unei firme. Pentru intarzierea depunerii declaratiilor, firma a fost declarata inactiva. In sept 2011, am depus ... (vezi toată discuția)
Radiere firma danielcraciun2003 danielcraciun2003 Buna ziua, Detin o firma din 2004.Am avut suspendata activitatea 3 ani.Firma nu figureaza cu datorii si nu este platitoare de tva. In conditiile in care nu ... (vezi toată discuția)